Címlap

Az első eredmény: saját magam gyógyulása. 35 éves koromban nagyon fájt a derekam, ülőidegzsábám volt, testileg lelkileg kimerült voltam a sok szenvedéstől, az orvosok azt mondták Asszonyom, ezzel a betegséggel együtt kell élni. Kaptam a kezeléseket, gyógyszereket, de állapotomban nem történt változás, sőt!
30 -as éveimben úgy éreztem magam, mint egy beteg 70 éves ember.
Nem nyugodtam bele a felállított diagnózisba.
Ismerőseimtől hallottam a jógáról, kipróbáltam, először HATHA jógát, majd Etka - jógát. Végig jártam minden tornát, amit oktattak a városban.
Végül az Etka - jógához visszatérve éreztem, hogy az egészségem javul. A derékfájásom végleges megszüntetését, a harmonikus közérzetem tökéletessé tételét, a többi jóga elem mellett, azonban saját kifejlesztésű gyakorlataim segítségével értem el. A magam egészségének, javulása arra ösztönzött, hogy minél több hasonló problémával küszködő embernek tudjak segíteni, ezért kidolgoztam saját rekreációs egészségfejlesztő mozgásprogramomat, a Harmónia jógát.

Szöllősiné KosztolányiÁgnes"Jótékony hatását már az első alkalommal tapasztaltam. Másnap frissen ébredtem. Alakformáló hatás, derék, comb, csípő, körülbelül hat hét után érezhető, azóta folyamatos a javulás. Testtartásom három hónap után látványos, azóta folyamatosan fejlődik."


Gombár Béláné"A 3. alkalom után könyebben mozogtam. Szeretek tornázni, mert jól esik, és a relaxáció felfrissít."


Miskár Györgyi Ildikó"Rögtön a gyakorlatok után éreztem a pozitív hatását, kilazultam, el tudtam engedni a feszültséget, jobban mozognak az izületeim, felszabadultan éreztem magam."


Korbely Zsuzsa"Lassan kezdem érezni a gyakorlatok lényegét. Élvezem a nyújtás, kimozgatás eredményeit, jobb a közérzetem, tudatosabb a testtartásom. Koncentrációkészségem javult."


Papp Zsuzsa"Már a második foglalkozás után érezhető pozitív hatás, úgy a lelkemre, mint a testemre."


Ilovszky Kata"Teljesen jól érzem magam, minden jóga után friss, ruganyos vagyok. Már az első óra után jobban mozogtak az izületeim, lelkileg is jó hatással volt rám."


Sallai Mihályné"Testi-lelki megújulást, kikapcsolódást jelent."


Csávásné Inci"4 hónap után könnyebben mozogtam, jobban tudtam relaxálni. Megtanulam hogy izomláz nélkül is lehet az izmokat fejleszteni."


Rizinger Lászlóné"Már az első hónap után könyebben mozogtam, lejjebb tudtam guggolni karjaimat mozgatni. Kiegyensúlyozottabb lettem."


Herczegné"Szinte az első óra után érzem, hogy jó, mert olyan gyakorlatokat csinálunk, amit más tornákon nem (pl. intim gyakorlatok). Nekem a lelkem is felfrissül egy-egy torna után és az agyam is. Szóval nekem nagyon bejött"


Ledinszki Magdolna"Közérzetem jobb, hangulatom is bizakodó. Néhány olyan mozdulat megy, ami régen nem volt ilyen egyszerű. A hatást 2-3 hónap után éreztem már."


Bera József"Szeretek járni, ha sikerül nem kihagynia napot, akkor egy hónap után érzem, hogy a tűrőképességem/ állóképességem nő. Közérzetem kiegyensúlyozott. "Lazítani" tőle tanultam és igen gyakran alkalmazom is."


Apró Erzsébet"Megszerettem, mert nem csak a teherbíró - képességem ingadozását, hanem az időjárási tényezőket is figyelembe veszi. Első alkalom óta érzem a mozgás jótékony hatását. Jobb lett a testtartásom, kiegyensúlyozottabb vagyok. A jóga légzés átsegít az asztmás rohamokon.


Hiszek a jóga testi-lelki jótékony hatásában."


Mátyás Jánosné